BC 2003

What did I say?....... Take a course!!!

We zijn terug!!!!

Na een intensieve reļntegratie training bij o.a. Weight Watchers-, Betty Ford- en Valerius kliniek, gevolgd door een tour langs diverse revalidatiecentra, alwaar wij ons ontdaan hebben van looprekken en rollators, zijn wij helemaal klaar voor de herverovering van de Dietse poppodia.

Black Cunt zal wederom de hedendaagse muzakcriticasters doen verstommen met hun MegaBlackCrossDeathOverFunGothicThrashNuSpeedCoreEmo

F**kingMetal.

 

Mocht u zich afvragen: Wie de neuk waren dat in godesnaam ook alweer?

Herinnert u zich deze nog???

Peter  (Black Cunt Versie 1.0 t/m4.0)

Viersnarenplukker met een uniformfetish. Later overgestapt naar de veren die hij uit levende zeemeeuwen trok. Heeft aan de wieg gestaan van de Nederlandse doorbraak van Rammstein. Is sindsdien altijd in het bezit van een bandenplaksetje. Mede te bewonderen in combootjes zoals Reel en dergelijke.

Michiel  (Black Cunt Versie 1.0, 2.0 & 3.1)

Legaal gecertificeerde gitaarvirtuoos. Luis in de Gooische pels met Heintje Davids syndroom. Houdt zich nog altijd beschikbaar (voor Oranje?): Een belletje en ik sta er!! Verzamelaar van uniformpetten en zonnebrillen.

Rob  (Black Cunt Versie 1.0)

Ver familielid van Iwan de verschrikkelijke en Czaar Peter. Voor speciale kwaliteiten onderscheiden met het IJzeren Kruis. Kenner van muzikale trivia. Door god voorzien van een fluwelen brulboei.

Huib (Black Cunt Versie 2.0 & 2.1)

Duistere opvolger van Rob. Heeft een gave ontwikkeld om onschuldige zieltjes de stuipen op het maagdelijke lijf te jagen. Kenner van klerikale poėzie met een neus voor risicovluchten.

Harrie (Black Cunt versie 2.1, 3.0 & 3.2)

Tja, Harrie…. Een geval apart. Zweeft muzikaal door het Commedia del Arte, een rookspoor achter zich latend. Shock me! Heeft naast de liefde voor gitaarmuziek ook een groot zwak voor Chinees eten.

Wouter (Black Cunt Versie 3.0, 3.1 & 3.2)

De fans vergaten Rob en Huib toen deze motormuis zijn intrede deed. Manusje van alles: van stofzuigen tot bio(logisch) columnist. Innovator bij uitstek, maar niet echt maatvast. Kedeng kedeng.

Mark (Black Cunt Versie 3.2 & 4.0)

Mag rekenen op de steun van lipzinker Hennie H. te Z. Gitaarvirtuoos Yngwie M. heeft nog steeds nare dromen nadat hij Mark zag soleren. Krijgt het voor elkaar om menig visje met diverse managementtooltjes aan zijn hengeltje te haken.

 

 

 

Let op de aankondigingen in uw lokale media!

Of surf naar www.blackcunt.com